Post Ter-New .. :)
Sunday, 13 January 2013, ϟ 0 shout(s)

Assalamualaikum wbt :) agak lame x meng-up-to-date-kan? hehehe oke serious busy misy! dgn preparation anything ngan kelas lagi and personal lagi.. whoaaaa serabot hotak aku! hehehe... oke rineh dalam diari nak tulis pasai event yang bakal berlangsung ta lame lagi... huhuu... tak perlu lah nak bagitau event ape... pikiaq sendri la noh haha.... hurmmm persiapan dah buat dengan sesimplenye... bagi aku, simple tuh senang tak payah na serabut pikir yang blink-blink... sebab bukan dapat award ape-ape pon kalau vogue sangatkan bajet besar-besaran..kan membazir... duet aku jugak yang kopak.. so aku decide nak buat biasa-biasa ja tapi unik! huhuhu.... na promote sikit lah kan baju warna ape... sajer semak... (kesah pulak aku kan!)
warna baby pink @pearly pink + cekelat terang

contoh design.. mybe tak la sebijik tapi serupa... hehee nak tunggu yang dah siap x pegi amek lagi still dalaam peroses...hukhukhuk ... :) taarraaaaaa!


okeh dah nampakkan? tuh je nak bagitau... huhuu... TQ sebab bace sekian terima kasih :) De'Publish :)

counting minutes to be there :)
Thursday, 20 December 2012, ϟ 0 shout(s)

Assalamualaikum wbt... Bonjour miyamor... eh betul ker ejaan tuh.. oke abaikan! well saje je nak menupdate blog sebab tangan + kepala tatau nak buat ape jadi membebel jelah kat sini!...bhahhaa .. okeh lah point sebenarnya saya nanak balik rumah! uhuuu seronok what! (bagi perantau cam aku kan) hehhe.. oke cuti khas perayaan Xitmas dapat ler cuti selama 1 minggu.. jadi lah kan... puas hati jugak lah dapat pon becuti dan spend time dengan keluarga tersayang! - bas malam neh pukul 10.30 ouchhh lame nak tunggu! (orang x bersyukur dapat balik ) hahaa
okeh x de bende pon na cerita muahaha... maaf-maaf :( ... tunggu post nanti yang lain ek..
De`Published :)

Malam yang sangat bosan =='
ϟ 0 shout(s)

Assalamualaikum wbt... peeps! bonjour fellas..

malam yang sangat bosan... esok class pepagi naseb ade satu subjek ja on.. next petang boleh lah berangkat ke tanah kelahiran iaitu N9, now ade kat Perlis... haa jauh giler.. hujung dengen hujung... well na buat camner an adat belajarkn... hurmmm malam neh macam malam-malam sebelumnya seta seterusnya adalah sama! bosan-bosan!!!! hurmm adatlah kan kalau x de boyperen neh.. haha actually baru jer break off sebab bernasib malang dapat laki penipu dan keluarga yang gila! sory i'm not mention who.. lagipun ada hikmahnya kenapa Allah beri petunjuk kat kita sebab Dia sayangkan kita.. well Alhamdulillah, aku da banyak berubah dan lebih mengenal Islam dengan mendalam... see now  dah boleh terus istiqomah .. Alhamdulillah sangat-sangat bersyukur Allah beri petunjuk dalam hidup yang bukan semua insan dapat... :) Islam itu indah sebenarnya x susah tapi menyeronokan.. pernah korang pakai tudung yang tebal lepas tuh dok bejalan tengah panas? hehe korang mesti  pikr panas lah xtahan lah.. tapi sebenarnya x pun. nikmat Allah beri lebih besar dari itu...

hehe oke mak jemah saja nak kongsi cerita.. nak cerita detail susah pulak nanti kata nak tunjuk baik pulak.. insya'Allah ade mase nt aku ceritakan detail.. sebab pemahaman orang lain-lain penerimaan orang pon x sama kan.. hehe ..
De`Published :)

Newbie
ϟ 0 shout(s)

Bonjor... Assalamualaikum wbt ... salam satu malaysia... oke newbie la sangatkan.. ahaha oke btw dah banyak blog dah publish tapi semua dah x boleh sig in.. hehee... jadi kalau jumpe yang seakan-akan tuh wat senyap sudahlah ek.. huhuuu... oke tuh je adiossss!

De'Published :)

new past